VPN-yhteyksien kysyntä on kasvussa

  • tehnyt

Vpn palveluiden kysyntä on ollut kasvussa jo useamman vuoden. Syynä lienee omasta tietoturvallisuudesta huolehtiminen, kun kyberrikoksest ovat lisääntyneet.

Nuoret elävät ja kasvavat laitteiden parissa ja oppivat varmasti temppuja joita vanhemmat ihmiset eivät voi todeksi uskoakaan. Osa kokeilee näitä itsekseen ja osa hyötymistarkoituksessa.

Rikoksista tekee yritysten salakavalaa niiden huomaamattomuus. Yksi sähköpostiviesti tai väärinkirjoitettu osoite ja ongelmia saattaa olla luvassa.

Nykypäivän VPN-yhteydet eivät enää ole hitaita, käy ilmi tuoreimmasta IS:n selvityksestä jonka voitti NordVPN.

NordVPN on pohjoismaiden suosituin VPN, joka tarjoaa käyttäjille katkeamattoman nettikokemuksen. Toisinsanoen et huomaa, että VPN-yhteytesi on edes päällä kun käytät tätä markkinajohtajaa sanoo VPN-palvelu.fi sivuston toimittaja.

Yksi suosion salaisuuksista piilee myös palvelun hinnoittelussa. Halvimmat paketit alkavat vain kolmesta eurosta kuukaudessa ja kuka tahansa voi kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan.

Muita hyviä varteenotettavia VPN vaihtoehtoja markkinoilta kyllä löytyy ja nopeudet eivät juurikaan häviä markkinajohtajalle.

Miten VPN nopeutta voi testata?

VPN nopeutta voi testata ihan itse kokeilemalla miten palvelun ollessa käynnissä netin käyttö onnistuu.

Edes hitaimmilla yhteyksillä VPN ei juurikaan tuota ongelmia käytettävyyteen. Etenkin moni pelaaja huolehtii netin nopeudestaan erittäin tarkasti koska se vaikuttaa olennaisesti pelissä suoriutumiseen.

Paras tapa testata oman netin nopeus on käyttää siihen erikoistunutta palvelua, kuten esimerkiksi Nopeustesti.org sivustolta löytyvää testiä.